Tuesday, April 27, 2010

Saya mau bagi tau...

saya mau bagi tau :
Final Exam tuk sem tiga dah berakhir dah. !
sekarang dah cuti.
wohoo.
:)


tak fikir tu keputusan kan macam mana.
dapat daripada mid term test tu.
fikir pun tak dapat tukar yang telah buat.
masa tu keputusan keluar baru fikir.
hanya fikir tu apa yang boleh buat semasa cuti ni.
kan bosan jika tak da pa buat.
jika dua subject ni dah lulus.
ni peperiksaan yang akhir tuk foundation.
semua berlalu dengan cepat.
lepas ni ada kawan yang tak kan terus belajar di sini.
ada yang tak sama course.
rasa berat hati weh.

cuti kan balik rumah.
tak kan jumpa kamu semua lebih kurang satu bulan.
keluargaku dan kawan-kawanku.
kan rindu kamu semua.♥♥♥
jaga diri.
yang nak peperiksaan punya belajar yah.
berusaha. good luck.


No comments: